la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Una mica de ‘fondo’ no aniria malament

Avui m’he estrenat al món de l’ambicia’t (com el bicing però a Terrassa).

He agafat la bici davant dels FFGC i l’he deixada a la UPC, que, caminant, em queda a cinc minuts de casa.

Doncs bé, les meves sospites s’han fet evidents: M’estic fent gran i el fet de no practicar esport regularment em va en contra cada vegada que vull pedalar…

Així que, de la mateixa manera que vaig fer els meus propòsits de cara al setembre, en faig un altre de cara a l’octubre: dimarts i dijous, si no plou, tornaré a casa en bici.

Ja veurem quan dura…

Posted under: General

One comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>