la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Propòsits de cara al setembre

Així com al gener tothom es proposa ser millor persona, tenir més paciència, anar al gimnàs, etc, jo tinc la teoria que al setembre passa una cosa semblant. I sinó fixeu-vos en els anuncis de col·leccionables que comencen a atacar-nos a la TV.

Doncs bé, el meu propòsit de cara al setembre, a part d’anar al gimnàs (que cada any em proposo i que acabo complint durant, màxim, dues setmanes), és agafar el manual de la meva càmera reflex-digital i llegir-me’l de dalt a baix.

Aquesta nit he estat fent proves i, tocant opcions, sensibilitats i menus varis, he aconseguit fer la foto que jo volia. També és veritat que el Macroobjectiu que em vaig comprar fa un parell de setmanes m’ha empès a posar-m’hi d’una vegada per totes!

I el resultat és el què m’ha acabat de fer decidir… Definitivament, em poso a conèixer la meva càmera que, pobreta, fins ara, entre les opcions automàtiques i el flash desactivat, ha estat desaprofitada…

Posted under: General

2 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>