la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Oxford University Press and the Making of a Book – 1925


oxford_1925_01

[CAT]
La Universitat d’Oxford ha fet visible una pel·lícula muda de 1925 filmada per la Federació de la Indústria Britànica. forma part d’una sèrie que il·lustra la vida industrial de principis de segle XX.

No us perdeu la infografia animada que explica com es fonen els tipus mòbils, les imatges que il·lustren la mecanització de tot el procés, l’absència de normatives de seguretat al treball i com dones i homes estaven separats segons el tipus de feina a realitzar, així com la utilització de la fricció amb els cabells per a generar electricitat estàtica (o aquesta crec que es la raó del per què un operari fa aquest gest) i daurar correctament els talls del llibre, o la delicadesa en què una noia col·loca la pel·lícula per a estampar el llom del llibre.

Una gran peça per a entendre com s’imprimia a la ciutat universitària anglesa de 1925.

Vist a Tripprintpress

[CAST]

La Universidad de Oxford ha hecho visible una película muda de 1925 filmada por la Federación de la Industria Británica. forma parte de una serie que ilustra la vida industrial de principios de siglo XX.

oxford_1925_02

No os perdais la infografía animada que explica cómo se funden los tipos móviles, las imágenes que ilustran la mecanización de todo el proceso, la ausencia de normativas de seguridad en el trabajo y como mujeres y hombres estaban separados según el tipo de trabajo a realizar, así como la utilización de la fricción con el pelo para generar electricidad estática (o esta creo que es la razón del por qué un operario hace este gesto) y dorar correctamente los cortes del libro, o la delicadeza en la que una chica coloca la película para estampar el lomo del libro.

Una gran pieza para entender cómo se imprimía en la antigua ciudad universitaria inglesa de 1925.

Visto en Tripprintpress

Posted under: Producció gràfica, Visions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>