la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

No hi ha res com ser positiu

Sempre s’ha de trobar la part positiva de les coses.

Encara que al principi em costava, jo ja he trobat la de fer cua amb el cotxe al matí a la C-16 quan vaig a treballar.

I, a més, coincideix amb la del canvi d’hora que hem fet fa poquet.

Aprofito quan estic parada amb el cotxe, fent cua, per fer fotos del cel. Per l’hora, em va perfecte, ja que el sol encara no ha sortit del tot.

Si en voleu veure més, podeu fer-ho, “como no”, al Flickr

Posted under: General

One comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>