la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

La meva impremta portàtil

Al saló del Hobby, que em va descobrir la Mir, vaig comprar-me una “xorrada” que em va fer molta gràcia.

És un joc de segells de fusta de tot un abecedari en caixa alta.

Aquests dies l’hi he trobat utilitat. Em serveix per fer les targetes per indicar a qui va dirigit cada un dels regals de nadal que fem aquest any.

Després d’utilitzar-los s’han de netejar, i a mi me’n queda aquesta imatge:

Posted under: General

2 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>