la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Entrant al món de la Il·lustració des de les Arts gràfiques

Ahir vaig anar a la Setmana del Llibre en Català perquè un il·lustrador en concret em signés un llibre.
El Kim Amate és un bon amic i company de batalles. Vaig aprendre molt d’ell i va contribuir a ser qui sóc professionalment parlant.
Encara tinc l’esperança que la seva calma se m’encomani, però això ja és més complicat.


Kim ha il·lustrat la col·lecció d’aventures de Mucki, de l’editorial Langenscheidt.


Acaba de publicar L’abella de més amb l’editorial Takatuka.

Podeu consultar el seu portfoli i bloc

Posted under: Il·lustració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>