la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Entranyes a la vista

Sempre m’ha atret la imatge de les entranyes que queden al descobert quan tiren a terra un edifici.
Un interior de paper pintat de vés a saber quin any, rajoles d’un lavabo antic, la delimitació perfecta de cada habitació,…
He descobert que en castellà se’n diuen “medianeras”, però no n’he trobat la traducció al català…

Fa un parell o tres d’anys vaig topar amb aquest exemple que vaig trobar espectacular. No perquè m’agradés, sinó perquè em vaig imaginar quin tipus de persona podia haver arribat a dormir, menjar o fer qualsevol cosa en una d’aquestes habitacions…

Buscant sobre el tema, m’he adonat que no sóc l’única a qui interessen aquests “mapes verticals”.
Aquí podeu trobar-ne molts més exemples:
Medianeras
The Unconscious Art of Demolition

Posted under: Visions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>