la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Congrés de Cultura de Terrassa (I)

[CAT]

El 25 de gener presentaré, dins el Congrés de Cultura de Terrassa, dues petites xerrades sobre la part de docència en el camp de la producció gràfica que dono dins els estudis de disseny a EINA.
Una de les presentacions es titula “El suport, element comunicatiu en projectes de disseny”.

Faré una presentació dels resultats del projecte d’aplicació d’un missatge sobre un material que aporta informació al seu contingut (“suports que parlen”) realitzats per estudiants de 3r del Grau de Disseny a EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, durant el curs 2011-12. L’objectiu principal del projecte va ser explicar la gran importància que pot tenir per al missatge, el suport i el sistema d’impressió que escull el dissenyador gràfic per a desenvolupar el seu projecte de disseny.

Es requeria un treball inmportant de síntesi, ja que la relació esmentada havia de ser visible i entenedora a simple vista.
Cada element, des de la tinta, la tipografia escollida, passant pel sistema d’impressió o el suport, pot aportar-nos informació.

Com que al congrés no podré projectar imatges, podeu veure-les aquí.

Corresponen als estudiants Sandra Fernàndez, Ivan Jiménez, Thalia Lavaill, Marta López i Gerard Pellisa.


[CAST]

El 25 de enero presentaré, dentro del Congrés de Cultura de Terrassa, dos pequeñas charlas sobre la parte de docencia en el campo de la producción gráfica que hago dentro de los estudios de diseño en EINA.
Una de las presentaciones se titula “El apoyo, elemento comunicativo en proyectos de diseño”.

Haré una presentación de los resultados del proyecto de aplicación de un mensaje sobre un material que aporta información a su contenido (“soportes que hablan”) realizados por estudiantes de 3º del Grado de Diseño en EINA Centro Universitario de Diseño y Arte de Barcelona, durante el curso 2011-12. El objetivo principal del proyecto fue explicar la gran importancia que puede tener para el mensaje, el soporte y el sistema de impresión que escoge el diseñador gráfico para desarrollar su proyecto de diseño.

Se requería un trabajo inmportant de síntesis, ya que dicha relación tenía que ser visible y comprensible a simple vista.
Cada elemento, desde la tinta, la tipografía elegida, pasando por el sistema de impresión o el soporte, puede aportarnos información.

Como en el congreso no podré proyectar imágenes, podeis verlas aquí.

Corresponden a los estudiantes Sandra Fernández, Ivan Jiménez, Thalia Lavaill, Marta López y Gerard Pellisa.

Posted under: Impressió, joves dissenyadors, Suports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>