la màcula

Producció gràfica / Producción gráfica / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

A Els Casals tenen estrella

La setmana passada, a la feina, em van dir que a l’Oriol i la Marta els havien donat una estrella Michelin. De seguida vaig trucar la Marta, la meva cosina, i, quan vaig aconseguir que parlés amb mi, em va dir que portava tot el matí contestant al telèfon. La vaig felicitar.

És un reconeixement a tota la feina feta i una aposta per tot el què poden arribar a fer.

No sé si ara serà impossible reservar taula pels propers mesos, rotllo Roscalleda, però ho intentarem…

Els que vau venir al nostre casament, ja sabreu que val la pena anar-hi, i els que no… Feu-me cas… S’hi ha d’anar! Ja us ho dic jo!

Posted under: General

2 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>